چطور کامنت های استوری اینستاگرام را غیرفعال کنیم؟
استوری اینستاگرام برای به اشتراک گذاشتن عکسها و ویدیوهای کوتاه طراحی شده، اما همیشه لازم نیست امکان تعامل برای همه فعال باشد. اگر تعداد کامنتها زیاد شده، نمیخواهید درباره یک استوری خاص نظر دریافت کنید یا ترجیح میدهید فضای استوریهایتان محدودتر باشد، میتوانید کامنتهای استوری را خاموش کنید.
این قابلیت با خاموش کردن کامنتهای پستهای اینستاگرام فرق دارد و تنظیم جداگانهای برای Stories دارد.
چگونه کامنت استوری را در اینستاگرام خاموش کنیم؟
برای تغییر این تنظیم، این مراحل را انجام دهید:
- وارد اینستاگرام شوید و به پروفایل خود بروید.
- روی منوی سهخط در بالای صفحه ضربه بزنید.
- وارد بخش Comments شوید.
- گزینه Stories را انتخاب کنید.
- در قسمت مربوط به کامنتهای استوری، گزینه Off را انتخاب کنید.
بعد از فعال کردن این گزینه، کاربران نمیتوانند روی استوریهای شما کامنت بگذارند. این تغییر، استوری را حذف نمیکند و مانع انتشار استوریهای جدید هم نمیشود.
تفاوت کامنت استوری و Reply چیست؟
یکی از نکاتی که ممکن است باعث سردرگمی شود، تفاوت بین کامنت و پاسخ به استوری است. کامنتهای استوری بهعنوان یک قابلیت جداگانه برای تعامل با Story در نظر گرفته میشوند، در حالی که Reply بیشتر به ارسال پاسخ از طریق پیام مربوط است.
بنابراین اگر فقط قصد دارید کامنتهای استوری را ببندید، لازم نیست تمام راههای ارتباطی و پیامهای مربوط به استوری را غیرفعال کنید.
آیا بعداً میتوان کامنتها را فعال کرد؟
بله. خاموش کردن کامنتها یک تغییر دائمی نیست. اگر بعداً بخواهید دوباره کاربران بتوانند روی استوریهایتان کامنت بگذارند، کافی است به همان بخش از تنظیمات برگردید و گزینه مربوط به اجازه دادن به کامنتها را انتخاب کنید.
این موضوع میتواند برای مواقعی مفید باشد که میخواهید برای مدتی تعامل کمتری روی استوریها داشته باشید و بعد دوباره آن را به حالت عادی برگردانید.
اگر یک استوری جالب دیدید چه؟
مدیریت استوری فقط به تنظیمات مربوط به انتشار محتوای خودتان محدود نمیشود. هنگام دیدن Stories دیگران هم ممکن است به عکس یا ویدیویی برسید که بخواهید برای بعد نگه دارید. چون استوریها موقتی هستند، پیدا کردن دوباره همان محتوا همیشه امکانپذیر نیست.
اگر محتوایی را میبینید که اجازه ذخیره کردنش را دارید، میتوانید از LinkDownloader برای دانلود Instagram Story استفاده کنید و آن را روی دستگاه خود نگه دارید.
با شناختن این تنظیمات، میتوانید هم نحوه تعامل دیگران با استوریهای خودتان را بهتر مدیریت کنید و هم هنگام مشاهده استوریهای دیگران، برای محتوایی که اجازه ذخیره آن را دارید، راه مناسبی برای نگه داشتن آن داشته باشید.